E-Fiets

Wij zijn een officiële dealer van de E-Fiets specialist en kunnen uw gewone fiets ombouwen naar een elektrische fiets. U behoudt uw eigen goede fiets, maar dan uitgerust met het gemak van elektrisch fietsen. Het ombouwsysteem werkt hetzelfde als een kant-en-klare elektrische fiets in de winkel. Vanaf het moment dat je begint te trappen helpt de motor mee met de pedaalondersteuning.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Wij houden constant de ontwikkelingen op de E-bike markt in de gaten. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit hanteren en onderscheiden ons van vele andere leveranciers door 3 jaar garantie te geven op al onze producten.

Ombouwset afgestemd op uw eigen wensen

Wij bieden drie verschillende pakketten aan, zodat de ombouwset past binnen uw budget en voldoet aan uw eigen wensen.

Budget Comfort Luxe
€ 495 € 595 Vanaf € 685
250 Watt compact motor in voorwiel 250 Watt compact motor in voorwiel Midden, voor- en achterwiel motoren 250 tot 750 Watt
Snelheid 25 km/h Snelheid 25 km/h Snelheid 25 tot 45 km/h
Li-ion accu 36 Volt,
6,6Ah (238Wh)


ca. 600 keer herlaadbaar
Li-ion accu 36 Volt,
11Ah (396Wh)


ca. 600 keer herlaadbaar
Li-ion accu 36 Volt,
10,4Ah (375Wh) t/m
20Ah (720Wh)

ca. 700 laadbeurten
Af te leggen afstand met
volle accu ca. 45 km*
Af te leggen afstand met
volle accu ca. 80 km*
Af te leggen afstand met volle accu tussen 45 en
150 km*
Bidonaccu aan frame
afneembaar en afsluitbaar
Accu onder bagagedrager
afneembaar en afsluitbaar
Bagagedrager of frame accu
afneembaar en afsluitbaar
LED bedieningspaneel met 5 standen trapondersteuning LED bedieningspaneel met 5 standen trapondersteuning LCD display met 5 standen trapondersteuning incl. functies fietscomputer
Ombouwkosten € 140,= Ombouwkosten € 140,= Ombouwkosten € 140,=

* Af te leggen afstand is van meerdere factoren afhankelijk, zoals stand trapondersteuning, wegdek, gewicht berijder en windkracht. De exacte afstand is daardoor niet aan te geven.

Voor de keuze van accucapaciteit geldt de volgende vuistregel: per ampère (1Ah = 36Wh) kan tussen de 6 á 7 km gefietst worden in stand 2.

Een extra overweging om te kiezen voor een ombouwset

De afgelopen jaren is veel vooruitgang geboekt in de kwaliteit van lithiumbatterijen, maar de accu blijft toch het zwakke punt. De levensduur van de accu is beperkt en de afgegeven garantie op de accu is meestal maar een jaar. Bij fietsen van A-merken moet voor een nieuwe accu diep in de buidel getast worden. Op sites van o.a. 'Kassa' en 'Radar' staan regelmatig discussies over accu's die te snel stuk gaan (juist na afloop van garantie) en reparatie kosten van meer dan € 500. Bij ons weet U van te voren wat een nieuwe accu kost en zo houdt U de reparatiekosten zelf in de hand.

Fiets voor ombouw
Fiets voor ombouwen

Fiets na ombouw
Fiets na ombouwen

Contact

Bike Repair Ruurlo

De Venterkamp 4
7261 AH Ruurlo
E-mail: info@bikerepairruurlo.nl
 
Mobiel: 06 5878 3742